Wyjazdy i przedszkola narciarskie – Yeti Club opinie

  Kategoria: Nowości i aktualności
  Komentarze: Brak

Tagi:

Poniżej znajdziesz opinie o wyjazdach narciarskich i przedszkolach narciarskich dostępnych na stronie Yeti Club. Zobacz jak uczestnicy wyjazdów narciarskich ze szkoleniami w poprzednich latach oceniali nasze hotele, regiony i programy narciarskie …

 

1-polskie-dni-folgarii_0

 

Yeti Club opinie o wyjazdach narciarskich z przedszkolem

 

Yeti Club wyjazd narciarski do Austrii ze szkoleniem – Bon Alpina 30.01.2016

uczestnik : Adam Bronikowski – wysłane 25.02.2016

Witam. Wyjazd nam się podobał zarówno od strony organizacyjnej tu na miejscu jak i w Austrii. Generalnie nie mamy uwag. Pozdrawiam

 

Yeti Club opinie o imprezie: Wyjazd narciarski na Kronplatz ze szkoleniem – hotel Falkensteiner Lido

uczestnik: Paweł R.  wysłane 25.01.2016

Odnośnie do hotelu:
Trudno wyobrazić sobie hotel bardziej przystosowany do potrzeb najmłodszychGdy opowiadaliśmy znajomym o udogodnieniach hotelu jeden z nich zażartował i zapytał czy hotel posiada taż salę kinową. Otóż posiada salę kinową dla dzieci

Lokalizacja hotelu przy spojrzeniu na mapę nie wygląda zachęcająco, jednak w rzeczywistości trudno wyobrazić sobie wygodniejsze położenie ze względu na kolejkę która dowozi praktycznie spod drzwi hotelu pod sam wyciąg.

Odnośnie jedzenia, to bywaliśmy w hotelach o smaczniejszym wyżywieniu, ale dystrybutor lodów w restauracji dla dzieci długo pozostanie w pamięci córki J

Kadra:
Poziom narciarski i pedagogiczny kadry na bardzo wysokim poziomie. Córka w trakcie pobytu przeszła z jednej grupy od drugiej (wyższej) i w obu czuła się doskonale. Jej umiejętności narciarskie wzrosły nadspodziewanie szybko.

Z zajęć dla dorosłych nie korzystaliśmy więc opinii nie mamy. Odnośnie do atrakcji wieczornych w hotelu także nie mieliśmy okazji skorzystać.

Było parę detali których zabrakło, jednak są to drobnostki. Warto jednak zwrócić uwagę rezydentów na to aby byli przygotowani pod kątem niektórych informacji:

  • Na spotkaniu pierwszego dnia dowiedzieliśmy się że kolejka jedzie do stacji 10 minut. W rzeczywistości 25. Jest to detal, jednak przyplanowaniiu czasu dojazdu pierwszego dnia na wyznaczoną godzinę może być problematyczne.
  • Zabrakło informacji o tym, że hotel wydaje bezpłatne bilety na kolejkę i nie wystarczy skipass do podróżowania pociągiem. Pierwszego dnia jechaliśmy bez biletów, co mogło skutkować mandatem, gdyż potem kontrole mieliśmy już prawie codziennie.

 

Kronplatz:

Jedne z najlepszych ośrodków w jakich byliśmy. Trasy może mało zróżnicowane, jednak nie było tłoku na stokach i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obawiałem się zbyt małej ilości tras trudnych, jednak wszystkie cztery czarne trasy okazały się ciekawe. Z kolei co do tras niebieskich, to z powodzeniem cześć z nich mogła by mieć kolor czerwony. To średnio spodobało się mojej żonie, jednak koniec końców wybrała trasy które jej odpowiadały.

Reasumując prawdopodobnie za rok pojedziemy na Kronplatz na 2 tygodnie J Proszę o przesłanie oferty jak tylko będzie gotowa.

 

Yeti Club opinie o wyjeździe na narty do Austrii – Bon Alpina 16.01.2016

uczestnik : p. Wałowscy – wysłane 18.02.2016

Było świetnie Szczególne uznanie dla Mirona .Może pisze to jako snowbord ale  nie spotkałem od 10 lat w górach czlowieka tak zaangażowanego .Hotel ,obsluga jaki reszta ekipy mega . Pozdrawiam Wałowscy – wysłane 18.02.2016

 

Yeti Club opinie – wyjazd do Austrii ze szkoleniem, hotel Gutjaht, 30.01.2016

uczestnik: p. Chojnowscy – wysłane 19.02.2016

Witam Panie Krzysztofie wyjazd był bardzo udany opieka rezydenta oraz całego zespołu na szóstkę z plusem hotel fantastyczny.Polecam wszystkim znajomym .Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia

 

 

Wyjazd narciarski ze szkoleniem do Austrii – hotel Bon Alpina 16.01.2016

uczestnik: Marzena Gubała

Jeśli chodzi o organizowany przez Państwa wyjazd na narty, to zasadniczo był udany.

Mam jednak pewne uwagi. W tym roku wystartowaliście Państwo z programem szkoleń dla juniorów.
Okazało się, że w trakcie turnusu, w którym uczestniczyliśmy było tylko 3 juniorów, o czym dowiedzieliśmy się w wieczór przyjazdu. Rezydent poinformował nas, że nie będzie grupy juniorskiej, a juniorzy mogą jeździć albo z dzieciakami albo z dorosłymi (żadna z opcji nie była dobra, bo dzieci są mniej zaawansowane, a dorośli mają tylko 2h szkoleń, a juniorzy mieli zagwarantowaną jazdę z instruktorami przez 6h). Postulat na przyszłość, aby jeśli program szkoleniowy dla juniorów nadal będzie funkcjonował, to żeby przekazywać informację o braku takiej grupy na turnusie odpowiednio wcześniej. Gdybym była wcześniej poinformowana, to być może zdecydowałabym się na wyjazd w inne miejsce z Państwa firmą (albo w innym terminie), gdzie miałabym pewność, że córka będzie jeździć w grupie juniorskiej (to jest dla mnie priorytetem). Niestety, w tym roku mój „junior” praktycznie nie zrobił żadnych postępów, jeśli chodzi o technikę jazdy na nartach (głównie dlatego, że w grupie większość dzieci była poniżej 10 lat, niezbyt zaawansowana i było ich sporo w grupie).

Jeśli chodzi o szkolenia dla dorosłych to były super (szczególnie prowadzone przez p. Rafała, ale reszta też ok). Natomiast ogólnie na wyjeździe panowała opinia, że jest za mało instruktorów do nauki jazdy dla dzieci.

To tyle z uwag. Na koniec chciałam napisać, że bardzo doceniam to, że pomimo wzrostu kursu euro nie podwyższyliście Państwo/ Allegra ceny za wyjazd. Zastanawialiśmy się na wyjeździe, czy brak podwyższenia ceny (co byłoby uzasadnione) nie został zamieniony na likwidację jednego instruktora.

Podsumowując, z mojej perspektywy wyjazd udany i chętnie pojadę z Państwem w przyszłym roku w inne miejsce, natomiast uzależniam to od faktycznego zorganizowania szkolenia dla juniorów.

Pozdrawiam, Marzena Gubała

 

Yeti Club opinie o imprezie:  Zima 2014 ! Bukowina Tatrzańska – Góralskie wczasy narciarskie z rodziną!

Uczestnik: Marta S. – 07/03/2014

Witam serdecznie, Jesteśmy zachwyceni, pkt. 1-6 super extra, w szczególności chciałabym pochwalić instruktorów maluchów i Pana Kierownika, którzy potrafili zachęcić dzieciaki do nart;  pkt. 7 – ośrodek fajny, basen świetny, tylko pokój był dla 4 osób trochę za mały , wyżywienie – przepyszne. W przyszłym roku zapewne również się wybierzemy, więc jak będzie Pan miał oferty wyjazdów na przyszły sezon proszę o mail. Pozdrawiam, Marta S.

 

Yeti Club opinie o imprezie: Zima 2014 HIT ! Bukowina – rodzinne narty, szkolenia, opieka, basen, animacje!

Użytkownik: safira22   – 05/02/2011

Zdecydowanie polecam obóz narciarsko-snowbordowy w  Bukowinie. Świetna lokalizacja, bardzo dobry rozkład dnia – treningi przedzielone posiłkami, co dla dziecka jest znacznie  bardziej fizjologiczne niż spędzanie 8 godzin na stoku non  stop. Doskonała kadra trenerska, zwłaszcza ukłony dla pana  Jacka Stworowskiego, który chce nauczyć i zwraca uwagę na szczegóły. Mój syn był rozczarowany, że nie może zostać  jeszcze tydzień. Życzę utrzymania tak wysokiego poziomu na  przyszłość. …

 

Yeti Club opinie o imprezie: Zima 2014 ! Bukowina – oboz narciarski, snowboardowy dla dzieci i młodzieży

Użytkownik: Zadowolona Klientka Kasia S.  – 25/02/2011

Bardzo dziękujemy za polecenie i doprowadzenie do wyjazdu i szczęśliwego pobytu w Bukowinie Tatrzańskiej na obozie narciarsko-snowboardowym. Pensjonat Stasinda naprawdę godny polecenia-pokoje czyste, spore, bardzo ciepłe( aż za!!), ładne łazienki ale przede wszystkim dużo pomieszczeń  dodatkowych, w których można spędzać czas wolny- piłkarzyki, bilard, gry video, komputery(sic!) to jest to czego  nasze dzieciaczki szukają jako najbardziej pożądane apres  ski..No i do tego świetny, nowoczesny basen z jacuzzi i  saunami -super sprawa po wysiłku na stoku. Dziękujemy właścicielom za gościnność, smaczne posiłki( przyrost wagi w cenie wyjazdu:-) a organizatorom za  sprawną organizację i fajne podejście do dzieciaczków. Pozdrawiam

 

Yeti Club opinie o imprezie: ZIMA 2014! FOLGARIA – Club Hotel Eghel 3*+ przedszkola narciarskie i szkolenia w cenie !

Użytkownik: Andrzej – 2013-06-13

Hotel był faktycznie pierwsza klasa, ale ważniejsze było to co wyczyniane było na stoku … Świetna zabawa, doskonali instruktorzy. Dzieci nie chciały wyjeżdżać do domu. Jak do tej pory najlepszy wyjazd narciarski

 

Yeti Club opinie o imprezie: ZIMA 2013! FOLGARIA – Hotel Club Sayonara 3* – przedszkole narciarskie i szkolenia w cenie !

Użytkownik: 10/04/2013

Na początku chciałbym jeszcze raz Panu podziękować za okazana Pomoc oraz cierpliwość / tutaj ukłon od mojej żony/ Niestety po powrocie z Włoch muszę zmienić podejście do biur podróży.  Ten wyjazd był zorganizowany PERFEKCYJNE. Naprawdę wszystko było super, a pewne sprawy / warunki w hotelu, wyżywienie znacznie przekroczyły nasze oczekiwania jakie mieliśmy w stosunku do hotelu ***. Wróciliśmy oczarowani i pomimo mojego rozwalonego kolana będziemy bardzo mile wspominać ten wyjazd. Oczywiście w następna zimę znowu jedziemy na narty z Waszym biurem. I mam nadzieje ze nie sami ale z kilkoma innymi rodzinami z naszego grona przyjaciół. Za wszystko jeszcze raz bardzo dziękujemy.

 

Yeti Club opinie o imprezie: ZIMA 2014 ! AUSTRIA – Innsbruck – Narty i snowboard – Hotel Club Bon Alpina 3*, szkolenia i karnet w cenie !

Użytkownik: Lilla  – 2013-03-25

Moim zdaniem jest to idealne miejsce na pierwszy rodzinny wyjazd za granicę, polecałabym go szczególnie rodzicom małych dzieci (4-6lat).Hotel Bon Alpina mógłby być nieco lepiej sprzątany, bo rano pod nakrytym do śniadania stołem można znaleźć wszystko, co spadło wieczorem na kolacji pod stół:) Poza tym wykładziny i dywany w hotelu wymagają gruntownego wyczyszczenia. Widać potrzeby remontowe hotelu, na przykład sufit w sali z bilardem wygląda jakby miał się zawalić (popękana płyta). Jedzenie smaczne, duży wybór. Ceny alkoholi w hotelu (piliśmy wino) wyższe, niż we Włoszech. Obsługa bardzo miła i pomocna. Duża narciarnia. Fajny basenik, świetne rozwiązanie po nartach. Przedszkole narciarskie bardzo fajne. Lunch na stoku to raczej fast food, ale nie ma wyboru. Dla dzieci na stoku 1 taśma, 2 orczyki. Dla dorosłych dodatkowo 2 kanapy. Trasy fajne, niebiesko-czerwone. A dla ambitnych można jechać na Stubai. Nam wystarczyła Olympia. Kadra szkoleniowa dla dorosłych i dzieci bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i pomocna. To największy atut tego wyjazdu. W hotelu 2 wieczory muzyczne, a instruktorzy zorganizowali raz również grilla z muzyką jako Apres Ski. Codzienne, wieczorne animacje dla dzieci to chwila wytchnienia dla rodziców. Na stoku jest wypożyczalnia sprzętu Inter Sportu, również sklep Inter Sport. Blisko do Insbrucka. Polecam!

 

Yeti Club opinie o imprezie:  ZIMA 2014 ! Czechy – wczasy narciarskie z przedszkolem narciarskim i szkoleniami

Użytkownik: Karolina  2012-04-04

OBSŁUGA BIURA I REZERWACJI: ocena:  5 troszkę późno całość informacji była przekazywana do nas, osobiście urlop i wyjazd rozpoczynałam wcześniej i wymagało to trochę zachodu żeby nam pomóc. za to obsługa i kontakt bez zarzutu! ORGANIZACJA ZAJĘĆ NARCIARSKICH oceniam na 5 – troszkę niedopracowany był przepływ informacji- kto gdzie kiedy jak i po co… ZAJĘCIA ROZRYWKOWE: ocena: 6
PRACA I ZAANGAŻOWANIE KADRY: ocena: 6+ niesamowici instruktorzy dla dzieci  (z sercem, powołaniem i zaangażowaniem) oraz przeboska cierpliwość i uśmiech Pani Ewy! OŚRODEK – ZAKWATEROWANIE, WYŻYWIENIE: ocena: 5 no dwa dni nie mieliśmy wody a tak poza tym to warunki dla rodziny wymarzone :)

 

Yeti Club opinie o imprezie: ZIMA 2013! Włochy – Program Mama i ja – Hotel Cristallo***

Lukasz Piotrowski – 03/04/2012

OBSŁUGA BIURA I REZERWACJI: ocena: 6- wszystko super  ORGANIZACJA ZAJĘĆ NARCIARSKICH LUB: ocena 5- obiad bez rodziców byłby dodatkowym atutem  ORGANIZACJA ZAJĘĆ  ROZRYWKOWYCH: ocena: 4- ogólnie OK, ale kadra mało elastyczna dla dzieci kiedy nie wszystkie dzieci chcą robić to co wymyślili instruktorzy. PRACA I ZAANGAŻOWANIE KADRY: ocena: 2- Pan Rezydent ‚nic nie mógł i odsyłał do biura Wygoda Travel. Brak jasnych komunikatów, planu podróży i pobytu. Rezydent oderwany od realiów wyjazdu z dziećmi gdzie wszystko MUSI być zaplanowane i zakomunikowane rodzicom żeby zdążyć na czas. Brak planu podróży z informacja kiedy i gdzie będą postoje autokaru- jadąc z dziećmi trzeba zaplanować jedzenie, sikanie, spanie itp… OŚRODEK – ZAKWATEROWANIE, WYŻYWIENIE: ocena 3.5 –  Pani właścicielka z San Pellegrino to już chyba legenda:)

 

Yeti Club opinie o imprezie: ZIMA 2014 ! Szczawnica – narty + szkolenia „Mama i Ja”, basen

Użytkownik: Anna Hawro – Chyrek – 03/04/2012

Obsługa biura i rezerwacji wspaniała. Bez zastrzeżeń. Bardzo profesjonalni instruktorzy, fajnie uczą dzieci, dużo zabawy, no i nauczyliśmy się jeździć:) Świetne wyjście do Wąwozu Homole,kulig i to chyba dla dorosłych było wystarczające, dla dzieci za dużo bajek, właściwie musiały bawić się same lub ktoś z rodziców zostawał, słabo angażowała się kadra. Narciarsko super, ale chyba do zabawy z dziećmi powinny być wyznaczone inne osoby lub może po prostu ktoś starszy powinien nad nimi czuwać jakiś kierownik, chyba byli po tych nartach zmęczeni, bo specjalnie nie mieli ochoty na zabawy;) OŚRODEK – ZAKWATEROWANIE, WYŻYWIENIE – wspaniałe miejsce Hotel Jan, naprawdę luksusowy, pokój bardzo wygodny, duży, basen sauna jacuzzi w porządku, do tego grota solna, pyszne jedzenie, miła obsługa w recepcji, fajny pokoik zabaw dla dzieci

 

Yeti Club opinie o imprezie:  ZIMA 2014 ! Czechy – wczasy narciarskie z przedszkolem narciarskim i szkoleniami

Użytkownik: Karolina Korzeniewska Sky.  20/02/2012

Noo ja właśnie wróciłam z rodzinką z Baby Ski w Czechach i muszę powiedzieć że było ZAJEZACNIE^^ Cudna zabawa, i maż i syn nauczyli się jeździć na nartach i ja skorzystałam dzięki wspaniałej opiece dla dzieci!  Szczególne podziękowania dla Instruktorów, Adama, Krysi i  Ewy! jesteście cudni!

 

Yeti Club opinie o imprezie: Zima 2014 HIT ! Bukowina – rodzinne narty, szkolenia, opieka, basen, animacje!

Użytkownik: Pozdrawiam, Marta S. – 07/03/2012

Witam serdecznie, Jesteśmy zachwyceni, pkt. 1-6 super extra, w szczególności chciałabym pochwalić instruktorów maluchów i Pana Kierownika, którzy potrafili zachęcić dzieciaki do nart; ośrodek fajny, basen świetny, tylko pokój był dla 4osób trochę za mały, wyżywienie – przepyszne.
W przyszłym roku zapewne również się wybierzemy, więc jak będzie Pan miał oferty wyjazdów na przyszły sezon proszę o mail.

 

Yeti Club opinie o imprezie: Rodzinne narty w Polsce – Poronin, szkolenia, opieka nad dziećmi, kulig, ognisko.

Użytkownik: Malgorzata Sz.  – 2011-04-04

Korzystałam z Państwa oferty przez internet, więc nie miałam przyjemności bezpośredniego kontaktu z Państwa biurem. Sposób załatwiania formalności przez internet oceniam jako doskonały. Opis oferty był wystarczający, nie zawierał ” podkolorowanych” elementów. Był zgodny z tym, z czego korzystaliśmy podczas wyjazdu. Proces rezerwacji jest przejrzysty i intuicyjny, a w zdecydowaniu pomógł dokładny i wyczerpujący opis oferty. Ponieważ jestem bardzo zadowolona z wyjazdu nie przychodzi mi w tej chwili nic do głowy co chciałabym zmienić zachowując odpowiedni stosunek jakości do ceny. W przyszłym roku z wielką chęcią skorzystam z Państwa oferty, ale nauczona doświadczeniem, będę wcześniej interesować się wyjazdami. Nie mogę w związku z tym powiedzieć, czego mi brakowało, bo brakowało mi po prostu miejsc na interesujące mnie wyjazdy :-)

 

Yeti Club opinie o imprezie: Rodzinne narty w Polsce – Poronin, szkolenia, opieka nad dziećmi, kulig, ognisko.

Użytkownik: Malgorzata Sz.

Ogólne wrażenie po wyjeździe mamy bardzo pozytywne. Program był dla nas satysfakcjonujący, odpowiadało nam to, że rozkład zajęć był przemyślany, różnorodny i nie był bardzo napięty. Chodzi mi o to, że korzystając z podobnych wyjazdów z innych firm miałam cały czas wrażenie, że bezustannie musimy spieszyć się. W Państwa przypadku zajęcia były zorganizowane rozsądnie i byl również czas na odpoczynek. Jedyne zastrzeżenie mam do podziału dorosłych , korzystających z instruktorów, na grupy. Utworzono tylko dwie grupy : zupełnie początkujących oraz zaawansowanych. Ponieważ miałam już przez kilka dni narty na nogach trafiłam do grupy zaawansowanej, co było wielkim nieporozumieniem. Nie skorzystałabym ani ja ani reszta członków grupy, gdyby nie fantastyczna postawa trenera – pana Sebastiana. W tym miejscu chciałabym serdecznie pochwalić Pana Sebastiana :-) doskonały trener i wartościowy człowiek. Chciałabym też podziękować całej kadrze i instruktorom opiekującym się dziećmi. Swoimi kompetencjami i umiejętnym podejściem do dzieci zrobili na mnie duże wrażenie, a mój siostrzeniec jeszcze długo będzie miło wspominał ten wyjazd

 

Yeti Club opinie o imprezie:  Rodzinne narty w Polsce – Poronin, szkolenia, opieka nad dziećmi, kulig, ognisko.

Użytkownik: Joanna M. –  01/04/2011

Z wyjazdu narciarskiego do Poronina jestem zadowolona, jedyną uwagę mam do zróżnicowania stopni trudności w grupach dziecięcych, syn nie zrobił, żadnych postępów w jeździe na nartach.  Utrwalił po prostu to co już umiał.  Myślę, że dzieci jeżdżące powinny mieć możliwość wybrania się z instruktorem na inne trasy niż tylko Czarna Góra. Dokonanie rezerwacji, atmosfera na wyjeździe, instruktorzy na „plus”. Pozdrawiam

 

Yeti Club opinie o imprezie:  Rodzinne narty w Polsce – Poronin, szkolenia, opieka nad dziećmi, kulig, ognisko.

Użytkownik: sebastian  – 2011-03-14

Super pensjonat, dbający o gości od samego początku zaraz po przyjeździe.  Napięty harmonogram dnia nie pozwalał na chwilę nudy począwszy od jazdy na nartach przez wieczorne animacje, imprezy, pobyty na basenach … 3 posiłki dziennie i dobre jedzenie w formie szwedzkiego stołu. W przyszłym roku jadę na 2 tygodniowy wyjazd :)

 

Yeti Club opinie o imprezie: Zima 2014 HIT ! Bukowina – rodzinne narty, szkolenia, opieka, basen, animacje!

Użytkownik: Zadowolona Klientka – Kasia S. –  25/02/2011

Bardzo dziękujemy za polecenie i doprowadzenie do wyjazdu i szczęśliwego pobytu w Bukowinie Tatrzańskiej na obozie narciarsko-snowboardowym. Pensjonat „Stasinda”naprawdę godny polecenia-pokoje czyste, spore, bardzo ciepłe( aż za!!), ładne łazienki ale przede wszystkim dużo pomieszczeń dodatkowych, w których można spędzać czas wolny – piłkarzyki, bilard, gry video, komputery(sic!) to jest to czego nasze dzieciaczki szukają jako najbardziej pożądane apres ski..No i do tego świetny, nowoczesny basen z jacuzzi i saunami -super sprawa po wysiłku na stoku. Dziękujemy właścicielom za gościnność, smaczne posiłki( przyrost wagi w cenie wyjazdu:-) a organizatorom za sprawną organizację i fajne podejście do dzieciaczków. Pozdrawiam

 

Yeti Club opinie o imprezie: Zima 2014 ! Bukowina – oboz narciarski, snowboardowy dla dzieci i młodzieży

Użytkownik: safira22  – 2011-02-05

Zdecydowanie polecam obóz narciarsko-snowbordowy w Bukowinie. Świetna lokalizacja, bardzo dobry rozkład dnia – treningi przedzielone posiłkami, co dla dziecka jest znacznie bardziej fizjologiczne niż spędzanie 8 godzin na stoku non stop. Doskonała kadra trenerska, zwłaszcza ukłony dla pana Jacka Stworowskiego, który chce nauczyć i zwraca uwagę na szczegóły. Mój syn był rozczarowany, że nie może zostać jeszcze tydzień. Życzę utrzymania tak wysokiego poziomu na przyszłość.

 

Yeti Club opinie o imprezie: Narty Włochy – Aprica – hotel Arish – szkolenia, przy stoku

Użytkownik: Piotrek i Maks K. – 01/02/2011

Witam. Wyjazd super! Proszę o info przed kolejnym sezonem. W załączeniu kilka fotek z wyjazdu narciarskiego do Aprica. Naturalnie do wykorzystania i/lub przesłania dalej. zobacz zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie –  zdjęcia do zobaczenia  w galeriach

Print Friendly

Napisz komentarz jako pierwszy.

Twoja opinia